Thursday, September 13, 2012

Örgü Modelleri

Örgü Modelleri
2012 – 2013 örgü modelleri, nako örgü modelleri, derya baykal örgü modelleri, erkek bebek örgü modelleri, bebek battaniyesi örgü modelleri ve diğer örgü modelleri resimlerini sitemizde inceleyebilirsiniz.


Günümüzde eskiye doğru bir gidişat vardır. Eskiden moda olan her şey, günümüzde yerlerini almaktadır. Uzun süre emek harcanan, göz nuru olarak adlandırılan örgü modelleri, şimdi de tezgâhlarda yerini almaktadır. Örgü örmek, kolay bir iş değildir. Çok çeşitli örgü örme türleri olduğu gibi farklı modellerde bulunmaktadır.



Herkesin örgü örme stili birbirinden farklıdır. Genel olarak ters ve düz örgü kullanılmaktadır. Örgü örmeyi bilenler, haraşo, Selanik örgüsü ya da pirinç örgü modelini bilirler.


Eşinize, sevdiğiniz dostlarınıza ya da bebeklerinize rengârenk ve farklı modellerde, hırkalar, yelekler, patikler, kazaklar, atkılar, çoraplar yapabilirsiniz. Örgü işinden anlıyorsanız aynı zamanda deryalı günler programında da Derya Baykal tarafından çeşitli modeller ve tasarımlar sizlere sunulmaktadır. Örgü işinden anlayan bayanlar, kendi el emeği olan ürünleri büyük bir zevkle ortaya çıkarabilir.


Örgüden aynı zamanda kendi zevkinize uygun çanta da yapabilirsiniz. Bu yaptığınız çantayı boncuk ve işlemelerle süsleyerek son derece şık bir hava yaratmak sizin zevkinize kalmıştır. Kış ayları için birbirinden şık ve havalı atkı ve bere takımları örebilirsiniz. Kalın şiş tercih ediyorsanız kullandığınız ipinde kalın olması önemlidir. Şapka örüyorsanız kafanıza tam oturması için lastikli örgüyü deneyebilirsiniz. Aynı zamanda tuhafiyelerden kalıp elde ederek şapkanızın daha güzel olmasını sağlayabilirsiniz.


Esmer bir tene sahipseniz yapmış olduğunuz örgünün beyaz ve krem tonlarında olması sizi daha şık gösterir. Kumral ya da sarışınsanız her renkte örgü modeli sizi açar.


Kendi zevkinize uygun, birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünleri yaratmak, sizin elinizdedir.


En Güzel ve Yeni Örgü Modelleri Resimleri



Örgü Modelleri Video Slayt Gösterisi


Gelen Aramalar: ürgü modelleri 2012, 2012 şapka modeleri, dantel kiyisi ornekleri, havlu kenari gorseller, samka modelleri, En son nisanliklar


Bu Haberi Facebook'ta Paylaşın:





Benzer Yazılar

  1. Şal Modelleri

  2. Bayan Örgü Şapka ve Atkı Örnekleri 2011-2012

  3. Dantel Örnekleri ve Havlu Kenarları – Dantel Örgü Modelleri

  4. Yelek Modelleri

  5. Şık Sehpa Modelleri 2011

Etiketler: bebek battaniyesi örgü modelleri, derya baykal örgü modelleri, erkek bebek örgü modelleri

No comments:

Post a Comment