Friday, September 7, 2012

Kiralık Gelinlik


Herkesin bildiği ve söylediği bir söz vardır, her genç kızın hayalidir gelinlik diye… Gerçekten de öyledir aslında tüm genç kızların hayatları boyunca güzel bir gelinliğin hayalini kurarlar. Bu güzel gelinlikten kasıt elbette ki sadece bir giyim ürünü değil, kastedilen güzel bir evlilik ve mutlu bir yaşamdır. Evlilik gibi insanı mutlu eden ve de uçuran bir başka serüven daha yoktur.




Tüm çiftler de bunları en iyi bildiğinden evliliklerini en güzel şekilde ilerletmek isterler.




 




Evlilik konusunda birçok kişinin, ihtiyaçları almak adına çok büyük maddi yüklere girdiklerini bilmekteyiz. En azından bir gelinlik, damatlık bile çok büyük paralara gelebilmektedir. Sonuç olarak düşük kalite ve gösterişsiz birer kıyafet ile de bu mutlu günü geçirmek istemiyor olmaları da evlenen kişilerin en doğal hakkıdır. Maddi durumu zayıf olduğu için böyle bir şeye katlanmak zorunda olmayan çiftler ise genelde beğendikleri bir gelinliği kiralama yöntemine başvurabilmektedir. Kiralık gelinlik sistemi sayesinde de bir çok kişi mutlu olabilmektedir.




Çok Okunanlar:





Bu yazı 97 kişi tarafından ilgi ve alaka ile takip edildi, tekrar bekleriz...



Bu yazı Moda, Yaşam kategorisine, evlilik, evlilik ihtiyaçları, ikinci el gelinlik fiyatları, kiralık damatlık, kiralık düğün giysisi, Kiralık gelinlik, kiralık gelinlik fiyatları etiketleri ile 5N1K tarafından yazılmıştır. yer imlerinize ekleyin.

No comments:

Post a Comment