Saturday, September 8, 2012

Banyo Mobilyaları


Yeni inşa edilmiş evinizin banyosu için veya varolan evinizin banyosundaki eski mobilyaları değiştirmek, daha modern mobilya dekorasyonu yapma ihtiyacını duyduğunuzda sektöründe öncü firma olan Crop Mobilya size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.



Evlerimizin hemen hemen her alanında mobilya ve ahşap eşyalar yer almaktadır. Bir evin görünümünü, dekorasyonunu ve konforu ile rahatlığı gibi önemli maddelerde mobilyalar başrolü oynamaktadır. Evimizin diğer bölümleri gibi banyolarımızdada mobilya dekorasyon uygulamaları yapmamız mümkündür. Ancak banyo mobilyaları seçerken kaliteli olmasına özen göstermeliyiz. Banyomuzda bulunan mobilyalar her an ıslanabileceği için deforme olması ve çürümesi kaçınılmaz olacaktır. Bu sebeple banyo mobilyaları üretiminde kullanılan ham maddelerin mdf ve masif gibi kaliteli ağaç ürünlerinin olmasına özen göstermeliyiz. Seçtiğimiz mobilyaların dış yüzeyinin lake boya ile kaplanmış olmasıda mobilyanın ömrünü uzatacak ve ıslanma, buhar, nem, darbe gibi kötü şartlara karşı önemli bir kalkan olacaktır.






Sunta gibi dayanıksız malzeme ile üretilmiş ucuz banyo mobilyası seçimi sizlere maddi tasarruftan çok maddi zarara yol açıcaktır. Evin diğer bölümlerindeki mobilyalar için tavsiye etmesekte ucuz ürünler seçebilirsiniz ancak banyolarda sürekli su, buhar nem gibi ahşapa zarar veren etkenler olduğu için kesinlikle fiyatından çok mobilyanın kalitesine ve boyasına dikkat etmelisiniz.



Crop Mobilya sizler için 1.kalite ham maddeler ile uzun ömürlü banyo mobilyaları üretmektedir. Kullanılan ahşap malzemeler mdf-masif gibi 1.kalite ahşaplar, kullandığımız boyalar su bazlı ve lake olup kurşunsuz poliüretan sağlık kuruluşlarının onay verdiği insan sağlığını tehdit etmeyen ve ahşap koruma özelliği olan boyalardır. Ürettiğimiz mobilyalarda bağlantı elemanları olarak kullanılan metal malzemelerde 1.kalite ürün olup paslanmaya kırılmaya karşı dayanıklıdırlar.






Sizler için özel olarak hazırladığımız banyo mobilyası tasarımlarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Sitemizde bulunan modellerimiz haricinde dilerseniz size özel banyo mobilyası modelleride tasarlanamakta ve uygulamaktayız.

No comments:

Post a Comment